Ik heb veel ervaring opgedaan in projectmatig werken via New Arts en Peer Producties van De Lindenberg, Kids 'n' Billies, Stichting Beleven, Willemeen en Stichting Uw Welzijn. Hieronder een aantal projecten waar ik aan bijgedragen heb in de afgelopen jaren.

De Sientje Sessies (2015-2016)
Na De Kaaij 2015 bedacht ik samen met Sanne Baggen een nieuw concept, De Sientje Sessies, live muziek in combinatie met goed eten op een unieke plek, de Opoe Sientje. Op 15 december 2015 vond de eerste editie van de Sientje Sessies plaats, met optredens van Everymen en Talisker Two.
Tweede Paasdag 2016 vindt de volgende editie plaats, met S.S. Web (USA) en Leonhardt (USA).
>> programmering, productie, promotie

The Milsbeek Sessions (2013-2016)
Tijdens een naborrel van Rock 'n' Roll Jonkies ontstond het idee van The Milsbeek Sessions. Sluit zes muzikanten een weekend op in een villa vol instrumenten in Milsbeek en laat ze zondagavond presenteren wat ze dat weekend gemaakt hebben. In 2013 heb ik vanuit Nijmegen een pilot georganiseerd, waaraan alle betrokken partijen belangeloos meewerkten. Het was een fantastische ervaring die smaakte naar meer.
Half december 2015 heb ik een editie georganiseerd vanuit Arnhem, met een presentatie in Brigant. En in het voorjaar van 2016 organiseer ik een editie vanuit Eindhoven in samenwerking met PopEi.
>> planontwikkeling, fondsenwerving, productie, promotie

Shindig! (2014-2016)
Met drie vrienden stond en sta ik aan de basis van Shindig. Deze dansavond in Brebl (Nijmegen), met muziek uit de jaren '40, '50 en '60, had zijn eerste editie in november 2014 en een tweede in mei 2015. Beide avonden waren met 600 tot 800 bezoekers uitverkocht. Op 19 juli 2015 verzorgde Shindig een avond tijdens de Zomerfeesten op Otis Park.
Zaterdag 27 februari 2016 vindt de 3e Shindig plaats.
>> programmering, productie, promotie

De Kaaij (2015-2016)
In de haven onder de Waalbrug in Nijmegen ontpopt zich gedurende de zomermaanden Cultureel Terras De Kaaij, een festival met lekker eten en drinken, muziek, een breed palet aan kunst en theater. Bekende en minder bekende acts om je te inspireren en vooral te zorgen voor een berg aan gezelligheid.
In 2015 deed ik samen met Eelco van Eldijk de muziekprogrammering en boekten we meer dan 200 bands/muzikanten.
>> programmering

Stand Out (2013-2016)
New Arts Nijmegen, onderdeel van De Lindenberg, organiseert al sinds 2011 Stand Out, een talentenjacht met coaching voor jongeren uit de urban scene op het gebied van rap, dans, zang en produceren, met bekende artiesten zoals Vincent Vianen, Giovanca en Sticks in de jury.
Het project is in de loop van de jaren behoorlijk gegroeid en de editie van 2016 heeft plek voor 125 deelnemers, verdeeld over voorrondes in 5 steden: De Lindenberg Aldenhof (Nijmegen), Poppodium Grenswerk (Venlo), Poppodium Nieuwe Nor (Heerlen), De Muzerije (Den Bosch) en PopEi (Eindhoven). De finale vindt plaats in poppodium Doornroosje in Nijmegen.
>> planontwikkeling, fondsenwerving, productie, promotie

Rock 'n' Roll Jonkies (2010-2016)
In 2010 ben ik vanuit Kids 'n' Billies met twee stagiaires CMV begonnen met Rock 'n' Roll Jonkies, een muziekproject waar jonge muzikanten gecoacht worden en zichzelf in the spotlight kunnen spelen. In 2015 vond de vijfde editie plaats met een uitbreiding naar Brigant in Arnhem. Voor 2016 is de ambitie om het roject verder uit te breiden naar DRU Cultuurfabriek in Ulft.
>> planontwikkeling, fondsenwerving, productie, promotie

GigTrigger (2014)
Tijdens een brainstormmiddag bedacht ik het plan om een soort wasstraat te maken, waar bands aan de ene kant ingaan met een CD en er twee uur later aan de andere kant uitkomen met een videoclip.
Ik heb het plan uitgewerkt en fondsen geworven. Het project werd door het Fonds voor Cultuurparticipatie aangemerkt als een 'voorbeeldstellend' project. Vanuit Peer Producties hebben we het project verder ontwikkeld tot 'GigTrigger' en uiteindelijk hebben we in het Honig complex (Nijmegen) en in PopEi (Eindhoven) met regisseur Ruut van der Beele in vier dagen tijd 23 videoclips opgenomen.
>> planontwikkeling, fondsenwerving, productie
Kids 'n' Billies Festival (2006-2014)
In 2006 werd ik gevraagd of ik de organisatie van Kids 'n' Billies wilde ondersteunen als bestuurslid en als publiciteitscoördinator. In de loop der jaren groeide het festival en kreeg ik er steeds meer verantwoordelijkheden bij, van boekhouding en sponsorwerving tot programmeur en eindverantwoordelijke op de dag van het festival. Het bezoekersaantal steeg in die tijd van 400 betalende bezoekers tot meer dan 1000, waarmee het festival in 2013 en 2014 uitverkocht was.
>> planontwikkeling, fondsenwerving, programmering, productie, promotie

Hip Hop Hard (2013-2014)
New Arts Nijmegen, onderdeel van De Lindenberg, was één van de organisatoren van Hip Hop Hard, een contest voor rappers met zeven voorrondes in Gelderland en Overijssel, een bootcamp vol masterclasses voor de finalisten en een grootschalige finale. Samen met collega Roché Nieuwendam organiseerde ik jaarlijks de voorronde in Merleyn (Nijmegen).
>> productie, promotie