Naast mijn 12-urige werkweek bij New Arts Nijmegen, wil ik als freelancer bijdragen aan culturele evenementen, zowel groot als klein. Terugkerende activiteiten, eenmalige producties of meerdaagse festivals, als het een goed concept is, dan ben ik al snel enthousiast. Ook in het ontwikkelen van een goed concept kan ik een bijdrage leveren.
Ik kan prima zelfstandig werken, maar ik ben ook iemand die graag samenwerkt met een ander of in teamverband.

Daarbij ben ik inzetbaar op verschillende terreinen:
- Planontwikkeling: maak van een goed idee een plan dat te realiseren en aan andere partijen te presenteren is. Mijn inzicht, creativiteit en goede kennis van de Nederlandse taal zorgen voor een goed plan.
- Fondsenwerving: schrijf fondsen aan, dien subsidieaanvragen in om de financiering van een goed plan rond te krijgen. Mijn ervaring op dit gebied vergroot de kans van slagen.
- Organisatie, planning en productie: maak een helder plan voor alle betrokkenen en regel alles wat nodig is om tot uitvoering te komen.
- Promotie en communicatie: breng een activiteit onder de aandacht van een zo groot mogelijk publiek en sta betrokken mensen te woord.
- Uitvoering en beheer: voer een activiteit dusdanig uit, dat alle betrokkenen tevreden zijn.
- Evaluatie: zorg dat duidelijk wordt hoe de betrokkenen het geheel hebben ervaren. Wat kan beter?
- Verantwoording: schrijf een verslag op basis van de evaluatie om betrokkenen op de hoogte te brengen.

Wat ik in te brengen heb is heel veel ervaring en kennis, betrokkenheid, enthousiasme, kwaliteit en een vleugje humor.

Vanwege de coronacrisis is het nauwelijks mogelijk om als freelancer iets te verdienen in de culturele sector. Reserves gaan er hard doorheen. Mocht je Proovoo Producties een hart onder de riem willen steken, dan kan dat via GoFundMe.