Ik ben Stefan Hoevenaars, 48 jaar, vader van Finn (19) en Ravi (14), meer dan de helft van mijn leven woonachtig in Nijmegen en al sinds mijn 17e met veel plezier, zowel professioneel als vrijwillig, werkzaam in de culturele sector.Begonnen als vrijwilliger in het sociaal cultureel werk in mijn geboortedorp Beltrum besloot ik CMV te gaan studeren. Tijdens mijn jaarstage kreeg ik een baan aangeboden bij jongerencentrum / poppodium Willemeen in Arnhem. Daar werkte ik in totaal 13 jaar als jongerenwerker, programmeur en publiciteitsco÷rdinator.
In 2008 maakte ik de overstap naar New Arts Nijmegen, destijds een project voor getalenteerde jongeren uit de hip hop scene, die van hun passie hun beroep wilden maken. Van 2012 tot 2014 heb ik gewerkt op het projectbureau van de Lindenberg als planontwikkelaar, fondsenwerver en productiemedewerker.
Op dit moment werk ik nog 12 uur per week voor New Arts en de rest van mijn tijd ben ik freelancer in het culturele circuit.

Vanwege de coronacrisis is het nauwelijks mogelijk om als freelancer iets te verdienen in de culturele sector. Reserves gaan er hard doorheen. Mocht je Proovoo Producties een hart onder de riem willen steken, dan kan dat via GoFundMe.